torsdag 2 december 2010

Söndagens adventsmys

Börjar dagen med att visa er några bilder från söndagens adventsmys. Riktigt härlig julstämning.
...
Idag står plugg och städ på schemat. Letar förbrilt efter en sockertermometer/godistermometer så att jag kan sätta igång med mitt julgodis för båda mina termometrar har gått sönder. Verkar helt omöjligt att få tag i en termometer som klarar 150 grader och som helst är digital. Vill ju börja med mitt godispyssel!
...
Kramar

3 kommentarer:

Therese sa...

Vilka härliga bilder! Och har de inte termometer på ICA, Coop och andra liknande affärer? Tycker jag att ser sådana digitala överallt. Hoppas att du hittar! Annars kanske Verner & Verner eller Åhléns har?

Tess sa...

Vad härligt det ser ut! :)
Riktigt fina bilder!

Juletanten sa...

Jag är i julgodistagen själv, men jag använder min gamla vanliga kökstermometer...analog.