torsdag 9 december 2010

Livstecken

Ett litet livtecken från mig! Jag har absolut inte glömt bort varken er eller bloggen. Har bara så fullt upp med annat. Tentorna och inlämningsuppgiften avlöser varandra. Dessutom har jag ingen kamera för tillfället. Dagens avklarade tenta firade jag med att handla julklappar till dottern, känns som jag tömde både Lindex och Kappahl på kläder=)
...
Julstämningen har kommit av sig lite och jag blir lite stressad på tanken att halva tiden snart har gått. Imorgon åker vi på julresa med sambons jobb till Stockholm. Hotellövernattning, middagar, teater och julshopping står på schemat. Ska bli skönt med lite miljöombyta och förhoppningvis en chans att återigen hamna i rätt stämning och med lite julinspiration från huvudstaden att dela med mig av.
...
Nu är det dags för julkalandern. Vad tycker ni om den? Tycker det är lite för lite julstämning men dottern gillar den så jag tittar mest för att hålla henne sällskap. Men jag gillar mamman i familjen, en redig dam.
...
He en bra helg!

4 kommentarer:

Therese sa...

Ja, julen saknas verkligen i julkalendern, det är synd. Annars är den okej, tycker jag.

Juletanten sa...

Det låter väl härligt att få komma iväg på allt det där kuliga. Som sagt, en återhämtningspaus är aldrig fel.

Hanneles jul-paradis sa...

Kul att du klarade tentan.

Maries Pyssel och Jul sa...

Visst känns det som att dagarna går alldeles för fort när man måste göra även det vardagliga och inte bara kan julpyssla..
Hoppas du har en mysig tredje advent.