onsdag 22 december 2010

Julstök

Foto: Thulan - Min vita jul
Nu drar vi igång med slutspurten! Första dagen på min julledighet idag så nu är det bara att köra hårt. Känns helt sjukt att tiden har gått så fort.
...
Granen är klädd, allt julpynt är framme och alla julklappar är färdigköpta. Vad är det som är kvar att göra? Julstäda det sista, baka ännu ett lass med lussebullar (ska prova en ny variant) och pepparkakor och ev något mer godis. Dessutom har jag några paket kvar till paketleken och julklappasbytet på julafton. Sen är jag färdig!=) Måste göra det mesta idag för imorgon får vi julbesök och sedan ska vi iväg på uppesittarkväll.
...
Kommer visa massor med bilder de dagar som är kvar innan jul. De bilder i detta inlägg är tagna när jag var på "Jul på muséet" här i stan. Hur mysigt och fint som helst, helt inrett i gammal stil och med möjlighet för både barn och vuxna pyssla på gammalt vis. Dessutom hade de pepparkakshustävling där vi inte medverkade med vårt ännu inte helt färdiga pepparkakshus;)
...
Nu kör vi! Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Ellen sa...

Låter som du har läget underkontroll! Jag måste bara säga att jag älskar din design på bloggen! Den är super fin och riktigt, riktigt mysig!

Juletanten sa...

Puh....

Jag önskar dig en riktigt trevlig God Jul!