söndag 26 december 2010

God fortsättning...


En julhälsning till er alla, visserligen några dagar försent med julen är ju inte slut ännu. Fast jag måste erkänna att för min del är julen slut på juldagen. Det enda som är kvar är ett stort tomrum. Alltid lika tråkigt när julen är över.
...
Min jul var trevlig och gansak lugn, några missödan blev det och dagen blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig men härlig ändå. Dock kände jag att all stress i december (skola, julförberedelser etc) tog ut sin rätt och jag var inte alls i form när det väl var julafton. Men man lär sig av mina misstag, nästa år ska jag njuta mer och ha färre måsten. Juldagen och annandagen är två pyjamasdagar, då är det förbjudet att ha något annat än myskläder på sig=) Hela huset är kaosartat med leksaker och julklappar överallt, men det hör ju till.
...
Nu laddar jag för mellandagsshopping!
Kramar

3 kommentarer:

Jul i Lalolandet sa...

Underbara bilder!!!
Jag håller med om pyjamasdagar. Jag vill verkligen inte göra någonting annat än strosa runt på juldagen och annandagen.
Min jul har hållit på mången lärdom, så nästa år blir det jul med de man älskar allra mest, d.v.s. sambo och mamma...på julen ska man ju ändå göra saker man mår bra av =)

Kaos låter härligt...jag ska bege mig ut i ett snökaos med ett TON av packning imorgon...vi får hoppas att tågen går!

Njut på nu och låt några dagar till vara lugn och ro.

Juletanten sa...

Pyjamasdagar är ett bra namn på lata dagar...som de ska vara.
Det där att stressa så att man inte kan njuta känner jag igen. Har en tendens till det ;-) Jag har en tendens att plocka på mig måsten.

Viktigast är att känna efter hur ni och dy vill ha julen och delegera, delegera och delagera.

Ellen sa...

Desamma! Och jag håller med dig om att på juldagen och annandagen ska man bara ta det lungt och mysa :)