måndag 13 december 2010

Gammeldags julmarknad

Hej på er! Nu är det bara 11 nätter kvar till jul, oj vad tiden går fort, alldeles för fort! Har inte hunnit med ens hälften vad jag skulle göra men sjukdomarna avlöser varandra här hemma och skolan kräver omänskligt mycket just nu. Så nu är det dags att sätta fart, det är dags för slutspurt.
...
Har haft en trevlig helg i Stockholm med god mat, musikal och en massa shopping. Alla julklappar till dottern är nu avklarade. Hör och häpna, jag köpte inte en enda julsak, nada. Inte ens en vacker julgranskula fick följa med hem. Riktigt tråkigt för jag brukar alltid hitta en massa fint men allt kändes så plastigt och tråkigt.
...
Idag är det luciafirande på dagis, ska bli kul och mysigt men jag har inte så stora förväntningar på att luciakronan ska få sitta kvar på hennes huvud särskilt länge. Sedan ska vi åka runt till den närmaste släkten och lussa lite.
...
Visar några bilder från en gammeldags julmarknad här i Arboga. Utbudet var sådär men stämningen var på topp. Snö, julmusik på hög volym, dofter av glögg, gran och eld, lotterier och en massa glada människor. Det var egentligen lite för kallt så vi fick gå in och fika och dricka varmchoklad för att värma oss.
...
Ha en underbart fin Lucia!

2 kommentarer:

Therese sa...

Min sambos föräldrar var också där, och var nöjda. :) Ser jättemysigt ut!

Selassie sa...

Kom hit via lanken "..mitt-basta-ullaredfynd.html"

Julen har en speciell plats i mitt hjarta med.
http://javlajulblogg.blogspot.com/