fredag 31 december 2010

Årskrönika 2010


Foto: Thulan - Min vita jul
Jag vill börja med att tacka er alla för en oslagbar bloggsäsong! Tack så jätte mycket för alla söta kommentarer, ert stöd, era fina ord om min blogg och för att ni delar min passion för julen. Jag har "lärt känna" många trevliga julälskare, slagit besöksrekord och haft ett bra flöde i inläggen. I år var det riktigt kul att blogga men samtidigt tar det mycket tid och energi så det ska bli skönt med en paus. Jag har haft tankar på att utveckla en året runt blogg men tillsvidare lägger jag de tankar på hyllan för tiden finns tyvärr inte.
...
År 2010 har ärligt talat inte varit något höjdarår för min del, 100% vardag skulle man kunna säga. Skolan har varit krävande, min trotsiga dotter har också varit krävande och det känns mest som att mina dagar har bestått av städa, plocka och städa och nätterna av plugg. Har dock hunnit med två härliga resor med familjen till Marocko och Turkiet (dock slutade en av dem med en 3 dygns bussresa hem pga vulkanen på Island). Inte ens julen blev som jag tänkt mig.
...
Men nu lägger vi 2010 bakom oss och blickar framåt mot 2011 som har alla möjligheter att bli ett toppenår. Jag har massor med planer och hoppas på att få uppleva bröllop, resor, examen, husletande, många vinkvällar med tjejerna och en massa annat härligt och så klart en underbar jul. Till nästa jul tar jag med mig att allt ska planeras! Julklapparna ska vara klara tidigt i december, inget springa på stan dagen före julafton, ingen bakstress och fler myskvällar med nära och kära. Dessutom ska jag förbereda bloggen på ett bättre sätt så att jag kan göra inlägg oftare under december. Framförallt ska jag lära mig att njuta! 
...
Med dessa ord avslutar jag julbloggen för i år. Det känns jätte tråkigt att behöva lägga ner bloggen efter några intensiva månader men vi ses snart igen med ny energi och nya inlägg. Officiellt öppnar julbloggen igen 1 oktober 2011 men det kan hända att det dyker upp något inlägg innan dess;)
Sköt om er kära vänner och se till att göra 2011 till det bästa året någonsin!
Gott nytt år

4 kommentarer:

Jul i Lalolandet sa...

Gott nytt år och jag hoppas att ditt 2011 blir fenomenalt och precis så bra och underbart du vill ha det.
Det har varit jätteroligt att följa din blogg och jag hoppas på en "åretruntare", annars ser jag fram emot oktober igen =)

Varma nyårskramar
/jessica

Therese sa...

Tack för många fina inlägg! Och jag hoppas också att 2011 blir ett riktigt bra år, ett bättre år än 2010 som även för mig inte varit anmärkningsvärt bra. Har större förhoppningar på 2011. :)

Ha ett fint år, gott nytt år!

Juletanten sa...

Tack för att jag har fått besöka din julblogg. Den är mycket läsvärd.
Som nybörjare i "julbloggsbranchen" så har det varit jättekul.

Jag är i vanliga fall en åretruntbloggare och det är lite jobb, det är det, men väldigt kul. Hur du än gör så kommer jag att läsa, var så säker. Ha ett underbart 2011!

Marie/Underbara Juletid sa...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år!