onsdag 1 december 2010

1 december

Äntligen är det 1 december och nedräkningen till julen börjar på riktigt! Ikväll ska jag försöka komma ihåg att titta på julkalendern, det verkar riktigt bra så jag hoppas att den lever upp till mina förväntningar. Bara 24 dagar kvar till julafton så nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt som jag har planerat. Om bara min hemska förkylning kan gå över!
...
Lagom till lucia brukar jag köpa hem en massa julblommor så att de håller sig fina ända fram till julafton. Längtar efter doften av hyacint och minst en amaryllis ska jag köpa, de är ju sååå vackra. Brukar handla på Plantagen så jag hoppas att sambon är sugen att åka dit om någon vecka.
...
Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Amaryllisar är ju så vackra! Vi har planterat några lökar här hemma som börjar sticka upp smått! :)

Christmazilla sa...

Julkalendern VAR bra! Missa den inte! Trevlig blogg du har förresten, får nog göra ett återbesök här. :)

Anonym sa...

Har du kommit ihåg paketkalendern, som är en viktig jultradition, nu är det din tur att föra den vidare, sitta och slå in 24 små paket är verkligen en höjdare??/mamma