onsdag 17 november 2010

Steg 1 projekt "Pepparkakshus 2010"

Foto: Thulan - Min vita jul
Dagens julförberedelse är att jag gjort en egen pepparkaksdeg. När jag stod där i köket och bakade, omgiven av en massa juliga kryddor och med julmusik som strömmade ut från högtalarna - då var det jul! egenligen hade jag inte tänkt att göra degen förrän 1 dec, men eftersom vi ska göra pepparkakshus i helgen så var jag tvungen att göra den redan nu. Denna deg är alltså inte till för att göra vanliga pepparkakor, även fast pepparkakorna man gör med den här degen blir jättegoda, utan det är en specialdeg som är till för husbak. Nu står degen i kylskåpet där den ska vila i 1-2 dagar, men tjuvsmaka det får man=) Steg 1 i projekt "Pepparkakshus 2010" är därmed avklarat. Det superbra receptet delar jag med mig av senare.
...
Trevlig kväll

Inga kommentarer: