torsdag 4 november 2010

Rött är sött - Lanvin for H&M


Grävde fram några bilder med julkänsla från den nya H&M kollektionen som ska visas på H&M:s hemsida från och med idag. Dessa klädesplagg som jag visar här på julbloggen är juligt röda och vore perfekt att ha på sig på julafton, juldagen eller på någon rolig julfest, om man hade några tusenlappar över vill säga. Jag visade ju er den svarta tyllklänningen igår som jag mer än gärna skulle vilja ha och tydligen finns den i rött också, tänk att få gå ut på juldagen i den skapelsen=) Visst perfekt till juldagen och kanske nyår, men sen då? När får man användning för en sådan klänning? (Tror jag börjar bli gammal för sådana vuxna/tråkiga/realistiska tankar hade jag aldrig förut)
...
Eftersom jag läser mycket marknadsföring under min utbildning så tycker jag att det är oerhört intressant att se hur H&M jobbar med dessa designerkollektioner. Att bara göra dem i en begränsad upplaga, bara sälja dem i vissa utvalda butiker och allt hemlighetsmakeri gör köparna som galna - det fungerer varkligen. Köerna blir längre för varje kollektion och därmed kan H&M höja priserna markant. Jag fungerar tydligen på mig också fast jag borde veta bättre. Men det är väl inge fel med att vilja känna sig lite exklusiv för en liten stund? =)
...
Tillbaka till julen - idag ska det köpas tidningar!

Inga kommentarer: