lördag 27 november 2010

Pynttajm!

Foto: Thulan - Julbloggen Min vita jul
Ja nu är det verkligen pynttime (klassisk utryck av mamma Karin i Sunes jul). Allt utom granen ska fram. Har spenderat halva dagen med att rota runt i förrådet efter några saknade julkartonger och passade på att organisera om där ute lite så att granen för plats i väntan på att få komma in i värmen. Jag kan säga att det var tur att jag kollade igenom allt i förrådet för i en kartong men en massa sommarkläder låg vår julgransfot. Hade vart lite snopet att stått utan julgransfot när granen ska in och i den kartongen där den låg hade jag aldrig kommit på tanken att leta.
...
Hitta också mina efterlängtade julkort så nu kan jag sätta igång med julkortet. Nu ska det pyntas för ikväll hinner jag inte för då ska vi bowla. Visar några smygbilder på det julpynt som har kommit fram.
...
Kramar

1 kommentar:

Juletanten sa...

Fina stjärnor du har.
Jag gör som du, går igenom allt i förväg. Man vet inte var man har allt, och om det fungerar.
Ha en bra första advent.