måndag 1 november 2010

Planerar glöggparty

(Bild från recept.nu)God kväll på er! Har just bestämt mig för att vi ska ha ett glöggparty här hemma i december. Sitter och funderar på vad man kan bjuda på förutom flera sorters glögg och de klassiska pepparkakorna med ädelost. Finns så mycket jag vill baka runt jul och allt kan ju inte serveras på julafton därför känns ett glöggparty helt rätt=)


Här kommer några förslag som jag har hittat:
Saffransscones
Smördegssnurror med ädelost och valnötter
Digestivekex med ost
Ost- och pepparkaksbollar


Till dessert:
Pepparkakscupcakes
Hembakat julgodis i mängder


Vad tror ni? Blir det bra? Kommer säkert tillkomma några recept men det får inte bli för mycket för då blir det jobbigt=) Vill nog ha något mer sött och gott till desserten. Jag återkommer med recept och bilder på resultatet=) Ska ni ha glöggpartyn i år?

4 kommentarer:

Sanna Laake sa...

Det ser gott ut, glöm inte att ställa fram ett stort fruktfat också. När man har moffat i sig mjöl och sötsaker så det sprutar ur öronen kan det vara gott med lite fräsch frukt att "skölja ner med".

Jenny - Jul i stan sa...

Jag brukar också köra glöggpartyn. Tänk på att skaffa massa annan dryck också för det kan bli lite mycket med bara glögg. Vi körde med italiensk buffe förra året. Kalla penne med pesto, kallskuret som skinka korv mm. Brödpinnar. Just de kom ihåg att bjuda in tidigt för folk är hemskt uppbokade i december.

Therese sa...

Låter väldigt mysigt! Funderar också på något liknande i år.

Natasha sa...

I love mulled wine! Delicious post.

Best wishes,
Natasha.