tisdag 2 november 2010

Nya julgardiner och utebelysning

Förra året köpte jag massor med fina julgardiner på mellandagsrean som hade vart perfekta att ha i år. Problemet är att måtten inte stämmer med de måttet som vi hade i gamla lägenheten och därmed måtten som jag köpte på gardinerna. Visserligen går det att sy om men jag köpte bara 2 gardiner av varje sort och i kök och vardagsrum där jag skulle vilja ha dem är det 3 eller 4 fönster. Så det är lite tråkigt. Men jag får spara dem och hoppas på att vi i vårt framtida hus kommer få användning för dem.
...
Jag har nu klickat hem några nya gardiner till vardagsrummet från Ellos. Tror att de kan bli riktigt bra. Vanligtvis har vi bara likadana som på bilden fast helvita men det är roligt att få in lite rött när det är jul.Fick dessutom en härlig rabatt tack vare att Ellos alltid har bra erbjudanden. Passade även på att köpa en utebelysning som blir perfekt att ha på förrådet.

4 kommentarer:

Therese sa...

Ser jättefint ut!

Stockholmsjul sa...

Den där julbelysningen är jätte fin! :)

Elin - Julbloggen sa...

Heej! Ja, det är företagen som hör av sig till mig. Eller nja, det är PR-byråer som företagen jobbar ihop med. :) Jag vet inte hur de hittar mig, men det är ju många julbloggar som får samma erbjudanden som jag... Så jag antar att de söker upp en på nåt sätt..

Kram/Elin

Tess sa...

Vad tråkigt! Och om det var samma som på bilden du var tvungen att lägga undan är det ju jättesynd, de är så himla fina! men det är ju alltid skoj att köpa nytt, och snöflingsbelysningen var ju väldigt fin! :)
Sv: Ja, gör det! Den är ju såklart inte lika bra som originalet, men det är det ju svårt att vara också!