fredag 26 november 2010

Mina julskivor


Dessa julskivor går varma här hemma nu under julen. Främst är det "Our Christmas" med Shirley, Sonja och Sanna som spelas. Julskivan med Agtheta Fältskog hade jag som LP skiva när jag var liten och den skivan blev jul för mig och har hängt med i stort sett hela mitt liv. Den får jag dock inte lyssna på förrän några dagar innan jul och har alltid den på när granen ska kläs. En annan skiva om jag lyssnar på men som jag inte hittade någon bild på är "Magic Christmas" en jättebra skiva med blandade artister och de klassiska julsångerna. har även Peter Jöbacks skiva men tycker att det är endast är ett fåtal låtar som är bra.
...
Just nu lyssnar jag på Kurt Nilsens nya julskiva "Have yourself a merry little christmas" på Spotify. Älskar hans röst och så här långt verkar juksivan vara hur bra som helst. Ni som inte hört Kurst Nilsens låt "Never easy" (helst liveversionen) har verkligen missat något.


2 kommentarer:

Lalolandet sa...

JAg lyssnar också på Celine och Agneta! Himla bra. Agnetas hade jag på LP som liten så det är barndomsjulars minnen =)

Hoppas du får en fin och mysig julfredag med en GLAD dotter ;)

Åsa sa...

Kurt Nielsen-tipset tar jag till mig direkt! Det är roligt att hitta lite nya stjärnor :-)