måndag 1 november 2010

Juliga bodysar från Lindex

Titta vilka härliga bodysar det finns på Lindex! Blir riktigt sugen att köpa någon av dem till dottern. Endast 79kr! Skönt att ha på sig och perfekt till både julbak och julpyssel. Det gäller att passa på nu för nästa år är hon nog för stor för bodysar.

5 kommentarer:

Sanna sa...

Sv: Men coca-cola är ju ingen juldryck! Även om de har (amerikanskt) juliga reklamfilmer :)

Therese sa...

Attans att jag inte känner något i bodyålder, de var så söta! :)

Lalolandet sa...

Åh, JAG vill ha en muffinströja...dock ingen body (fattade aldrig grejen med dom på 90-talet).
Jag gillar Lindex barnsortiment, nu har jag inga egna små tomtar, men folk runtomkring mig har...en nybliven pappa bor t.o.m. på "LUSSEBULLSVÄGEN!!!!" Julklappen är nog given =)

Axelina sa...

Ååååh!! hahah gud vad söta! önskar jag hade en liten sötnos jag kunde ge såna kläder, men får vänta nåt år!:) Men underbara var dom!

Lina sa...

SV: Vad förvånad jag blir, har nämligen inte hört något sådant om henne :O Visserligen har jag inte hört några prata alls om henne hur hon är utanför tv-rutan, men jag har alltid tyckt hon framstått så mysig i tv och i artiklar och även i radio.. Men sådant kan man kanske lära in i och för sig, men jag tycker nog att hon är lite småmysig - i alla fall den Leila jag ser på tv :)