torsdag 4 november 2010

Julfilm - Jack Frost


Har precis kollat på, en för mig, ny julfilm - Jack Frost. Många av er har säkert sett den redan men jag hade aldrig hört talats om den tidigare. Det är ju egentligen en film för barn men jag tyckte ändå den var mysig. Inte så jätte mycket julstämning kanske för julen var inte direkt i fokus men den utspelar sig under juletid. Även fast jag inte är ett barn så kan jag tala om att jag tjöt som ett litet barn för den är sorglig, jag har blivit extremt överkänslig sedan jag blev mamma. Det kommer inte att bli en favoritfilm eftersom jag hellre vill känna mig glad än ledsen efter en julfilm men den är klart sevärd.
...
Filmen fick mig att tänka till och uppskatta och vara tacksam för det jag har i livet, om så bara för en liten stund, och det är ju faktiskt det julen handlar om till stor del.

2 kommentarer:

Therese sa...

Jag känner mig också hellre glad än ledsen efter julfilm. Och rent allmänt också. :)

Sv: Ett bröllop är ju inte heller fy skam! :) Och vad mysigt, hoppas att det blir så att vi sitter i våra hus med julbloggarna om några år. :)

Stockholmsjul sa...

Åh Jack Frost är ju jätte sorlig! Gråter också när jag ser den! Nej jag föredrar också julfilmer som man bli glad av! :)