lördag 20 november 2010

Julens första hyacint

Foto: Thulan - julbloggen Min vita jul
Fick en hyacint av min mamma igår, årets första. Väntar på att den ska börja blomma och det blir en härlig juldoft i köket. Lagom tills den har blommat över är det dags att köpa på sig 10-12 st som ska hålla till jul.
...
Apropå juldoft, jag kan ju meddela att det fortfarande luktar pepparkakor i hela huset efter gårdagens husbak. Det luktar underbart! Och utanför fönstret snöar det för fullt, stora härliga flingor. Hoppas att det fortsätter hela dagen. Mindre kul blir det dock att åka till Västerås om en stund för läkarbesök så hoppas att det åtminstone inte är halt ute.
...
Ha en toppendag!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Åh vad härligt det låter! måste också införskaffa detta inom kort :)

Sv: ja eller hur! :)

Lalolandet sa...

Jag skulle precis köpa - men det fanns inga =(
Ser fram emot att få se pepparkakshuset!!!

Axelina sa...

Åh, hyacinter! Nu blev jag sjukt sugen på att köpa såna, de luktar så underbart!

Therese sa...

Köpte min första hyacint idag. :)