söndag 21 november 2010

Hembakat

Hittade den här roliga kakstämpeln på coolstuff. Lite häftig att använda när man gör egna kakor, fungerar ju både till jul och övriga året. Ett bra julklappstips också till någon som gillar att baka eller så kan mn helt enkelt baka egna kakor, stämpla och sedan ge bort.
...
Snön ligger kvar ute (en del slask också) och nästa vecka kommer kylan så kanske, kanske får vi en vit första advent. Men jag kan meddela att jag var skapligt trött på snöovädret, halkan och kylan inatt på vägn hem från krogen i hala pumps och nylonstrumpyxor och hela 3 gånger drog jag omkull. Fick en härlig förkylning på köpet.
...
Idag blir det en lugn dag, vi hade stora planer för den här dagen men det blir inte riktigt som jag tänkt mig. Om man säger så här - sambon ska inte sätta sig bakom en ratt något mer den här helgen efter gårdagskvällen och jag har inget körkort så vi fr snällt stanna hemma... Och inte heller lär det bli något pepparkakshusfixande idag, har ingen ork till det för tillfället.
...
Hoppas att er dag blir mer givande än min.
Kramar

2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag gjorde ett pepparkakshus igår...det blev kaos :)

Juletanten sa...

Kul stämpel. Vore ännu roligare med svensk text, men det kanske kommer.
Hoppas du känner dig piggare i dag.
Vad gäller vädret så är 5 cm snö + lagom kallt idealet. Brr för halkslask.