tisdag 9 november 2010

Hej mitt vinterland!

(Foto: Thulan -Min vita jul)
Får inte ni också riktiga julkänslor av snön? Jag har gått och inbillat mig själv att det är jul redan nu för det har verklig känts så idag. Helt underbart! Det behövs inte så mycket mer egentligen än snö ute och en massa tända ljus inne för att julstämningen ska slå till med full kraft. Jag bryr mig inte om att snön kommer vara spårlöst försvunnen till helgen för här och nu är det magiskt!=)
Trevlig kväll!

4 kommentarer:

Underbara Juletid sa...

Härligt med den första snön! Jag brukar nynna på just "Hej mitt vinterland" när jag njuter av de första flingorna. Här har det dock regnar hela dagen :(

Therese sa...

Sv: Ja kör du på auto så förstår jag att det inte är så roligt eller blir så fina bilder när det är mörkt. Jag gick media men har glömt det mesta, men min sambo är väldigt fotointresserad och har mig lärt hans digitala systemkamera (Canon) och köper nya objektiv titt som tätt så nu blir det fantastiska bilder även när det är mörkt. Så med manuella inställningar och bra objektiv kan det blir riktigt bra, men jag vet heller inte hur jag skulle lärt mig utan Markus.

Jenny- Jul i stan sa...

Sv: Nej det är inte jag som byggt det det är min nördiga man som fick det av mig i julklapp förra året.

Jag har samma problem med fotograferingen. Svårast tycker jag är att ta fina bilder på granen.

Åsa sa...

Snö gör julen, det håller jag med dig om, det känns verkligen som att man borde svänga upp alla ljusstakar, stjärnor och allt annat redan nu. (Jag hoppas dock att snön försvinner eftersom jag behöver lite mossa till mina olika projekt...)