söndag 14 november 2010

Härliga vinterkvällar

Foto: Thulan - Min vita jul
Jag älskar när det blir mörkt tidigt på kvällen. Det är så mysigt att tända en massa ljus och bara njuta. Tycker att man blir lite latare när det blir mörkt, efter att solen går ner så orkar jag inte göra så mycket och inte hinner jag heller. Vi har ganska dåligt med taklampor här hemma (har en massa ljusskronor istället) så när det blir mörkt så kan jag inte städa för belysningen är så dålig, ganska skönt med en sådan ursäkt ibalnd;) Bjuder på några fler bilder från Taxinge, kvällsbilder den här gången.
...
Nu blir det några timmars slötid framför datorn inna det är dags för sängen och imorgon är det ny vecka med nya tag.
...
God natt på er

1 kommentar:

Jenny sa...

Sv: De blev supergoda. Hon kommer säkert att hålla sådana kurser nästa termin med. Anmäl dig det var superkul.

Jag sitter också i mörker, men har aldrig tänkt på att man kan slippa städningen.