måndag 8 november 2010

Härliga bilder från julaftonsmorgon 2009

Eftersom att det är -8 grader ute just nu så kom jag att tänka på de här härliga bilderna. De är från julaftonsmorgonen 2009. Bilderna är tagna vid soluppgången ute på landet hos min svärmor där vi åt julfrukost bestående av gröt och skinkmackor framför den öppna spisen. Efter det blev det lite paketöppning eftersom vi bara träffade min sambos familj på morgonen. En underbar start på en underbar dag!
...
Visst är det härligt att kylan är här? Hoppas att den är här för att stanna. Imorgon har vi blivit lovade snö här så det ser jag fram emot=)
...
Sov så gott kära vänner!

4 kommentarer:

Jenny - Jul i stan sa...

Tack för bilderna. Jag satt precis och suckade över att det har blivit så kallt. Jag hade nästan glömt bort vad fint det blir när snön kommer. Fast förstås inte lika fint inne i stan som på dina bilder.

Therese sa...

Vilka fina bilder! Och jag gillar också kylan, men ser att det ska bli rätt många plusgrader i slutet av veckan igen. :( Får njuta dessa dagar i alla fall, innan vintern kommer på riktigt. :)

Natasha sa...

It looks like you had a beautiful Christmas. I hope this year it is even better!

Best wishes,
Natasha.

Juletanten sa...

Underbara bilder! Tack för att du visar dem...nu väntar jag bara på snön och det lär vara på väg i överflöd. (Bor vid Upplandskusten.)