måndag 8 november 2010

Grrrr.. vad arg jag blir!

Hade tänkt att sätta igång med mina julkort den här veckan. Problemet är att jag inte vet vart jag har lagt dem. Jag kommer ihåg att la dem på något smart ställe förra året och att jag under flytten såg dem men nu är de helt plötsligt försvunna! Har letat igenom hela förrådet (vilket är lättare sagt än gjort för där är det smockfullt) Och det sjuka är att det var likadant förra året, då hittade jag dem inte förrän alldeles innan jul.
En annan sak som irriterar mig är att mina julgardiner och uteljusslingan som jag beställt från Ellos kommer inte förrän 10 december, alldeles försent tycker jag!
Det är inte min dag idag!

1 kommentar:

Åsa sa...

Hehe.. Smarta platser är nog de allra värsta!! Ofta, när man väl hittar dem, så kommer man på varför man tänkte att det var så smart... (men då är det ju lite sent). Hoppas de kommer fram!!