tisdag 9 november 2010

Förra årets kalender från The Body Shop


Har sett att några av julbloggarna har tagit upp det här med julkalender från The Body Shop. Jag fick en sådan kalender förra året av min sambo, vilket jag naturligtvis blev jätta glad över. Man blev som barn på nytt varje morgon när det var dags att öppna ett av paketet=)
...
Dock måste jag säga att det var lite av en besvikelse. Visst fanns det mycket roligt men det flesta var minatyrflaskor och endast ett fåtal paket innehöll normalstora produkter. Jag hade nog förväntat mig lite mer eftersom jag fick den dyraste varianten som kostar 1200kr. Men en del kul fick jag=)
...
Några exempel på vad som fanns i: skrubbhandskar, bodybutter (en stor och en i miniformat), tvålar, minishampoo, minihårinpackning, ansiktstvättlappar, tygpåse, eyemakeup remover, bodylotion, tvättsvamp och fotsalt. Tyvärr måste jag säga att det mesta fortfarande är oanvänt. Bodybuttern och skrubbhandskarna är det jag har haft mest nytta av.
...
Kanske är det roligare saker i år men jag tror inte att det blir så stor förändring mot tidigare år. Men visst älskar man The Body Shop så kan det ju vara kul annars så tycker jag att man lika gärna kan köpa det man vill ha för den summan som kalendern faktiskt kostar. Den var inte värd 1200kr, tyvärr!

1 kommentar:

Amanda sa...

Din blogg är fantastisk, och jag hoppas det är okej att jag länkar till dig från min blogg. Om det inte är det, så får du höra av dig.