lördag 13 november 2010

Fler glöggnyheter


Det finns många nya smaker när det gäller glögg i år. Själv är jag lite feg för att prova något nytt, kör alltid på samma vanliga Blossa lättglögg. Men nu när jag ska ordna ett glöggparty så måste man ju köpa på sig några olika typer av glögg så att vi kan ha glöggprovning. Samtliga glöggsorter som visas på julbloggen idag är från Dufvenkrooks. Gillar att de har tagit fram en ekologisk variant, det borde de vara ensamma om i Sverige?

Har precis kommit hem från julmarknaden i Taxinge men bilder och en liten recension bjuder jag på lite senare.

2 kommentarer:

Ica (tomtens dotter) sa...

Nej då... Ekologisk glögg tog Tindra fram för flera år sedan. Även herrljunga1911 har ekologiskt i sitt sortiment.

Jenny sa...

Det ser så galet kul ut i min blogg där jag har länkat till dig. Det står namnet på din blogg Min vita jul och sedan är det en bild på senaste inlägget och just nu är det ju glöggflaskorna. Vit är ju ett annat ord för nykter. Ähh förstår du, lite kul i alla fall.