måndag 15 november 2010

Den häftiga bakformen är hittad!

Kommer ni ihåg den juliga bakformen som jag visade er förra veckan? Jag har ju haft väldigt svårt att hitta en sådan eftersom den endast gjordes i en begränsad upplaga förra julen. Har varit på väg flera gånger att köpa en svindyrt på Ebay. Men tack vare söta Jul i Laloland har jag hittat ett ställe som säljer sådana, i Sverige dessutom! Jätteglad är jag, måste ta och bestäla en sådan omgående!=) Här finns bakformen.
...
God morgon!

4 kommentarer:

Lalolandet sa...

Jag vill faktiskt också ha en sådan. Gud va charmigt att bjuda på ett helt litet hus - jag gillar idén.

Anonym sa...

Hej!
Jag har också letat och sökt efter kakformen. Den finns på Bagaren och kocken, Göteborg och på deras hemsida och i en butik i Borås, Hjärterum. Blev nämligen så sugen själv och har sökt och letat efter den. Jag har en i samma märke med fem granar. Den är underbar. Köpte den förra året och bakade många lyckade grankakor med florsocker på som snö. Den blir ljuvlig....
Nu har jag beställt även ditt tips, Julbyn...Så nu blir det fler mjuka kakor bakade!
Tack för en inspirerande blogg.
/Jeanette

Anonym sa...

Hej!
Jag var också sugen på att köpa den här bakformen och har kollat runt.
Jag köpte en bakform i samma märke med fem granar förra julen och det har blivit många ljuvliga mjuka kakor med florsocker på som snö.
Jag har hittat "julbyn"¨på Bagaren och Kocken i Göteborg och deras hemsida och i en butik i Borås, Hjärterum.
Nu har jag själv beställt en sådan så nu blir det ännu fler vackra mjuka kakor till den här julen.
tack för en inspirerande blogg.
/Jeanette

Anonym sa...

Hej!
Jag var också sugen på att köpa den här bakformen och har kollat runt.
Jag köpte en bakform i samma märke med fem granar förra julen och det har blivit många ljuvliga mjuka kakor med florsocker på som snö.
Jag har hittat "julbyn"¨på Bagaren och Kocken i Göteborg och deras hemsida och i en butik i Borås, Hjärterum.
Nu har jag själv beställt en sådan så nu blir det ännu fler vackra mjuka kakor till den här julen.
tack för en inspirerande blogg.
/Jeanette