onsdag 24 november 2010

Del 4 projekt "Pepparkakshus 2010"

Vi börjar närma oss slutet på projekt pepparkakshus 2010. Endast det slutliga "piffet" är kvar. Här om dagen satte vi dit fönster, dekorerade det mesta med kristyr och satte ihop alla delar. Det blev lite snett och skevt men det är ju en del av charmen. Det ska synas att det är hammgjort! Taket ska dekoreras och så ska vi försöka dölja det smälta sockret på vissa ställen. Sen är det bara pyntet rynt omkring som ska arrangeras. Snart får se det utlovade resultatet=)
...
Kramar

4 kommentarer:

Therese sa...

Det ska bli roligt att se det färdiga resultatet sedan! :)

Juletanten sa...

Jag emotser resultatet med spänning.

Johanna sa...

Åh vad spännande! :)

HSB Bospar sa...

Baka ditt goda boende - vinn ett års bosparande i HSB!

Du missar väl inte HSBs stora pepparkakshustävling? Baka ditt goda boende och vinn juryns specialpris - ett års bosparande i HSB. Ta en bild på ditt pepparkakshus och mejla in till oss senast den 19 december. Vinnaren utses av HSBs jury den 22 december.

Vilket hus tycker du ska vinna?
Alla som vill får dessutom vara med och rösta fram sin personliga favorit bland de inskickade bidragen. Det bidrag som får flest röster vinner en fri övernattning för två på valfritt Choice hotell.
Bidragen publiceras på kampanjsajten fram till den 19 december, du kan rösta fram till den 22 december.

Om du bloggar om ditt tävlingsbidrag, mejla oss gärna länken så publicerar vi ditt blogginlägg på hsb.se. Där hittar du också recept, mallar och inspirationsfilm.

Till tävlingen