torsdag 25 november 2010

Dags för julpyntning

Foto: Thulan - Julbloggen Min vita jul
Nu är det det dags att julpynta, kan inte hålla mig längre! Stjärnorna är uppe i de flesta fönster, juldukarna är framme och ikväll och imorgon är det dags för resten. Helt underbart! Hoppas på att kunna bjuda på många härliga bilder från julen hemma hos oss.
...
Imorgon blir det lussebullsbak. Tanken var att jag skulle bakat redan idag. Men efter att ha kämpat upp på stan i kyla och blåst, handlat allt till baket, handlat julklappar till dottern och kämpat hem med en arg dotter och en överfull vagn så insåg jag när jag kommit innanför dörren att jag glömt saffran! Typiskt!
...
Nu ska jag fortsätta med pyntningen.
Kramar

2 kommentarer:

Victorias Julblogg sa...

Vilken fin julduk du har. Vart är den köpt? Jag skulle vilja ha en sån

Lalolandet sa...

Åh, va fint med krusidullkaramellerna i silverskål!