tisdag 23 november 2010

Dagens julförberedelser

Till advent vill jag ha rent och snyggt i varje vrå och då krävs det mer än bara en vanlig storstädning, det krävs storrensning! Och att rensa och stostäda tar tid, har hållt på hela dagen men är inte ens klar med nedervåningen. Inga julsaker får tas in innan huset är städat och hittills har jag bara skrapat lite på ytan känns det som, massor kvar med andra ord.  Dessa julförberedelser är de tråkigaste men ändå det mest nödvändiga. Jag avskyr att städa men att dammsuga varje dag hör till det vanliga och det gör knappt från eller till med en liten dotter.
...
Det har varit lite glest mellan inläggen nu i några dagar och anledningen till det är att jag har så fullt upp. Lilltjejen började sin inskolning på dagis idag, hur mycket som helst som ska göras i skolan (2 tentor och 5 inlämnngsuppgifter innan jul) och dessutom ska det fixas inför advent med städning, pyntning, baka, saker ska flyttas om och saker ska upp på väggarna etc. Jag är helt slutkörd på kvällarna och då har inte inspirationen infunnit sig för att blogga. Men det blir bättre, hoppas jag.
...
Ha en underbar dag!

3 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Men tänk vad fint det blir sen på första advent! Då är det värt allt slit! :)

Maries Pyssel och Jul sa...

Det är så skönt när man är klar med julstädningen!

Victorias Julblogg sa...

Jag håller också på med julstädningen och det tar som sagt tid. Inte för att jag behöver rensa nåt då vi flyttade i sommras och rensade rejält då.