måndag 15 november 2010

Dagens julförberedelser

Idag har jag haft fullt upp med läkarbesök med dottern men på vägen hem stannade jag till och handlade sambons andra julklapp och jag hittade även en julklänning till dottern. Den kommer bli perfekt, skulle mer än gärna ha en likadan själv. Julklänningen kommer hon få i julstrumpan på julaftons morgon, för det fick alltid jag när jag var liten. Det blev bara en snabb shoppingtur idag men mysigt var det för på Lindex hade de redan börjat spela julmusik=) Kollade lite snabbt efter en julklänning till mig också. Hittade en snygg på H&M men den såg ut som en gardin när den väl satt på så letandet fortsätter. Känns i alla fall skönt att alla julklappar till sambon är köpta. Köpte även en julkapp till min lilla kusin. Bara 6 julklappar kvar sen är jag färdig!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

Lalolandet sa...

Supersöt klänning. Jag önskar att jag också var klar. Men som f.d. arbetslös så har jag väntat länge på pengarna och sen blivit sjukskriven...så ja, inga pengar, inga klappar. Satsar hårt på hemmagjorda i år...lite halvtrist måste jag säga.

Therese sa...

Ja, det var verkligen en jättesöt klänning!