torsdag 11 november 2010

Dagens julförberedelser

( Foto: Thulan - Min vita jul)

Jag hade stora planer för den här dagen ska jag börja med att tala om. Tanken var att jag skulle handla allt som jag skrev på inköpslistan igår till julbaket men en glömd inköpslista och en grinig unge satte stopp för det. Men jag gick inte lottlös från affären för det. 3 jultidningar fick följa med mig hem, nämligen Amelias jul, Klassisk jul och Hem & antik. Så nu ska det frodas i inspiration över en kopp glögg och några pepparkakor.
...
Jag hann även med att besöka stadens inredningsbutiker där jag hittade sååå mycket fint! Inget köp idag dock men hittade flera julstjärnor till fönstren som är möjliga kandidater till att hamna i mina fönster. Förvånas alltid över hur dyrt det faktiskt är med en pappstjärna, drygt 300kr/styck, och lägg då till jag behöver 2st i varje rum och det är 4 rum som behöver nya stjärnor. Dyrt var ordet! Letande fortsätter efter billigare, men lika fina, alternativ.
...
Kollade även på julgranskulor idag men det fanns inget som jag gillade, tack och lov (granen är smockfull). Visar här några halvdåliga bilder från förra årets gran, längtar efter doften, ljuset och känslan som en julgran ger. Snart så...=)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag har ofta kikat in till dig och din blogg. Jättetrevlig och inspirerande.
Har också redan börjat längta, fundera och planera inför advent och jultiden.
Föll också för 2 av de tidningar du hade köpt idag. (Jag köpte dem igår). Jag njuter av att bläddra i både nya och mina gamla tidningar som handlar om julen som jag har sparat!!!
Kul att du kommer att uppdatera varje dag.
Mys och njut!
/Jeanette

Tiagirl sa...

Klassisk jul? Den tidningen har jag inte sett till? *snopen*
Hem och antikt är ju inte min stil direkt men ska nog smygbläddra iden om jag ser den, har sett de vanliga numrena ibland iaf!
Amelia Jul köpte jag nrä den kom men har bara hunnit snabb-bläddra och helgen är bara jobb, jobb och lär inte bli någon lugnstundförmigsjälv.. :(