onsdag 20 oktober 2010

Jaaa! Besöksrekordet är slaget!


Ett mål med bloggen var att komma upp i 100 besökare om dagen innan första advent! Och nu står besöksräknare på 105 besökare! Jätte glad blir jag! Jag får se till att leverera så att det håller i sig. Och imorgon kommer förhoppningsvis bloggen nå en annan magisk siffra, nämligen 1000 besök den här månaden! För mig är det en bekräftelse på att människor faktiskt läser bloggen och kanske rent av gillar den och det får min motivation att gå i taket. Så nu när jag nått mitt mål har jag bestämt mig för att sluta blogga... nejdå (aldrig att jag ger upp allt vad julbloggandet innebär) - mot nya mål! Man kan ju säga att jag firade detta med en ny bloggdesign och jag börjar bli riktigt sugen på att anordna en tävling, om jag bara hittar något bra pris!


God natt på er! Ni är guld värda! Hörs imorgon!

6 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Hihi visst är det härligt när man får många besökare! :)

Therese sa...

Samma här, och visst är det roligt! :)

Therese sa...

Samma här, och visst är det roligt! :)

Dorpan sa...

visst är det härligt när man ser antalet öka =) synd bara att folk e så dåliga på att kommentera haha.. jag har många per dag som läser men samma trevliga som kommenterar dock alldeles för få hihi

Jenny sa...

Tack tack! Jag läser till en master i sociologi med inriktning mot ledarskap och organisation, nu är jag inne på den tredje terminen av fyra. Till våren blir det 30 hp D-uppsats =/

Elin - Julbloggen sa...

Grattis vad roligt!! :) Jag ser att jag får fler och fler besökare varje dag också.... Igår hade jag ca 400 unika :)