onsdag 20 oktober 2010

Väntar på snö och Marabou vinter vit


Sitter och väntar på snön som skulle komma runt kl 14 enligt Smhi, det är ju jätte varmt ute så jag har svårt att tro att de har rätt. Väntar också på Marabou vinter vit som också verkar ha svårt att hitta hit. Skulle vara kul om någon av dessa två kunde pigga upp min dag idag, hela familjen är sjuka och har därför ingen lust alls att tentaplugga idag men jag vet att jag måste. (Bilden är taget förra året utanför vår gamla lägenhet 5 dagar innan julafton)


Hoppas er dag blir bättre än min!

Kram

5 kommentarer:

Thing sa...

Her er vi også tre syke i dag,
men vi var ute en liten tur da den første snøen kom i dag.
Like magisk hvert år! :)

God bedring!

Therese sa...

Vet inte om chokladen kommit ut än, på hemsidan står det "med start vecka 42" så vi får kanske hålla oss någon dag till. :)
Hoppas att ni blir friska snart, krya på dig!

Luva sa...

Vilken vacker bild!:D Jag har varit på jakt efter chokladen i två dagar, men har jag hittat någon? Nej!:P Krya på dig! Kramar Luva

Sanna sa...

Sv: Ja, vi får hoppas på att Allers är bra! Jag tänkte satsa på typ Amelia också :)

Sanna sa...

Det var jag som just skrev kommentaren, det gick lite fort där ;)