måndag 25 oktober 2010

Sista tävlingen för ikväll. Blev ett riktigt tävlingsmarathon idag. Om jag vinner den här tävlingen blir det antingen en julklapp till sambon annars, och mest troligast, blir det en morgongåva till honom efter bröllopet. Så jag håller tummarna!=) Tävlingen pågår hos Fyra Årstider, en av mina favoritbloggar som jag har följt i många år. Inte bara är det många bra tävlingar med jämna mellanrum, det finns julinspiration så det räcker och blir över=) Där har vi en kvinna som kan det här med julen;)

Ha en fortsatt trevlig kväll där ute i höstmörkret! Imorgon är det dags för tenta!

1 kommentar:

Axelina sa...

Sv: Ja, visst är kyrkan mysig! Tycker det låter som en jättebra idé med dottern, hon kommer tacka dig i efterhand;D Jaha, jag förstår, det förstör ju kvällen lite.. Vi hade jättebra tider, minns att vi kom hem från kyrkan lagom till Kalle:)
Lycka till med tentan!