fredag 15 oktober 2010

SIAs julkollektion - vit jul


SIAs tycker jag kan ha en hel del fina saker, främst till jul. Även om priserna på julkulor är i högsta laget tycker jag att det kan vara värt att investera i 2-4 stycken varje år. Tyvärr har jag ingen SIA butik i närheten men vi brukar alltid åka upp till Stockholm någon gång kring jul och då kan jag vndra rynt en bra stundi SIA butiken på Birger Jarlsgatan.
SIAs julkollektion är uppdelad i en vit del och en röd del. Den vita visar jag er nu och den röda senare under dagen. I vanliga fall älskar jag allt som är vitt men den här gången tycker jag att SIA har lyckats bäst med sitt röda sortiment.Personligen gillar jag den vita renen om den inte är allt för plastig. Bilden ovan älskar jag, det är lite den känslan jag försöker få till här hemma.

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Therese sa...

Jag älskar den översta! De måste jag försöka hitta, och hålla tummarna för att de inte kostar en förmögenhet. De skulle passa in så bra här hemma! Tusen tack för tipset. :)

Elin - Julbloggen sa...

Jätteläckert och lyxigt!