fredag 15 oktober 2010

SIAs julkollektion - röd jul

Även fast jag inte tycker om att ha för mycket rött hemma vid jul så vill jag ändå ha lite rött här och var. SIAs röda julkollektion tilltalar mig mer än den vita kollektionen. Jag gillar framförallt den röda julkulan där man kan lägga en liten överraskning i, och burken på bilden längst ner. Glasen skulle jag garanetart köpt om de hade silvertext för det passar bättre in här hemma. Jag blir så shoppingsugen när jag ser dessa bilder!=)

6 kommentarer:

Therese sa...

Aah så mycket snyggt! Och jag har tänkt på ljushållarna du hade på första bilden i förra inlägget hela dagen. Vet du om dessa saker kommit ut i butik än?

Therese sa...

Oh då ska jag leta imorgon. Tack! :)

Dorpan sa...

Ska kika i tidningen sen EFTER plugg... seminarieskrivning på hög (försök till hög) nivå HAHA...

Luva sa...

Åh va mycket fint!:D Verkligen stämningsfullt:)

Jag har en liten fråga: Hur gjorde du för att få funktionen "visa hur många besökare jag haft idag" att fungera? Eller var hittade du det, eller hur man nu skall fråga? Vore jättesnällt om du ville tipsa, skulle vara så kul att ha en egen:)

Kramar Luva

Lalolandet sa...

sv:så lite så, jag gillar också granen i mitten på fatet. SKulle vara fint på julbordet med lite lax runt kanske?

Stockholmsjul sa...

Jätte fina saker! Ska nog svänga förbi SIA här i Stockholm och se om de har plockat fram några julsaker än :)