fredag 22 oktober 2010

Nu är snön äntligen här!

Ja äntligen hittade snön hit. Smhi lovade snö under natten och jag låg och läste till kl 2 inatt och av en slump tittade jag ut precis innan jag skulle släcka lampan - oj vad det snöade! Blev så glad så var tvungen att gå ut en sväng och njuta=) Imorse låg snön kvar och då passade jag på att ta några bilder innan den smälte bort. Bilderna är inte de bästa, tagna med mobilkamera inifrån men det får duga=) Nu blir det tentaplugg!
Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Therese sa...

Mysigt! Och härligt med en nattpromenad i snön. :) Här var det ösregn och storm inatt, med träd och tak som flög runt. Så inget promenadväder direkt. :)

Johanna sa...

Yes, helt underbart! det har snöat här också och jag bara älskar det :D

Lalolandet sa...

sv: Precis så tänker jag också - kul att få fler "julfilmstips". Hoppas många hakar på.