måndag 4 oktober 2010

Min drömresa - New York i juletid


Jag har en drömresa som jag kommer att förverkliga inom några år och det är att resa till NY i december. När jag var yngre sa jag alltid att om jag någonsin ska förlova mig så ska jag göra det nedan för granen vid Rockefeller center. Tyvärr blev det inte så. På grund av en långresa till Australien och Thailand som avslutades i dec och en graviditet över jul så fick förlovningen ske nedanför vår egen julgran julaftons morgon 2008. Väldigt romantiskt det också=) Men drömmen om NY lever vidare. Tanken var att vi skulle åkt dit i år istället men vi har redan vart utomlands två gånger i år och dessutom spar vi till bröllop nästa år så ytterligare en gång får New York stå tillbaka. Men nästa år kanske....

Tänk att få strosa runt i Central Park eller åka häst och vagn, shoppa julsaker och julklappar på alla de stora varuhusen, kolla in de häftiga julskyltningarna. Handla leksaker till dottern på FAO Schwartz. Gå på musikal, gärna Radio City Christmas Spectacular. Uppleva stämningar med julgranar, körer, julpynt, jultomtar, blinkande lampor, rostade kastanjer, skridskoåkning och julmusik överallt.Jag drömmer vidare en stund...

1 kommentar:

Lalolandet sa...

Jag har EXAKT samma dröm som du. Den inkluderar även att få bjuda med min mamma dit, för hon är också helt julgalen och vill till NY under december.
Underbara bilder förresten - mycket inspirerande och drömska =D