söndag 31 oktober 2010

Julshopping på RustaIdag var jag på Ikea för att handla gardinstänger och rullgardiner. Vi har inte riktigt fått ordning än fast vi flyttade till radhuset i juli men jag har lovat mig själv att till jul ska allting vara klart! Så det känns skönt att vardagsrummet är helt klart nu.
...
På vägen hem åkte vi förbi Rusta för att jag ville kolla in deras julsaker. Jag tycker att Rusta egentligen är en riktig skitaffär men just när det gäller julsaker kan de ha en del fint. Jag har ju tidigare gjort ett inlägg om mina julfavoriter från Rusta men det som såg fint ut på hemsidan var ingen höjdare i verkligheten tyvärr. De söta julgransprydnaderna i form av söta skor m.m. trodde jag låg förpackade flera stycken olika i samma förpackning som man lätt kan tro när man kollar på hemsidan men så var det inte, allting såldes styckevis. Dessutom var kvaliteten riktigt dålig, glitter var borta, färg hade flagnat och det kändes billiga och dåligt gjorda. Dock blev det ett köp och det var setet med "Min första jul" för 99 kr. Det var det enda som jag tyckte höll måttet. Visserligen är det inte min dotters första jul i år, det är hennes andra, men det gör inget, de kommer bli jättesöta i hennes lilla gran=)

2 kommentarer:

Sanna sa...

Sv: Nej finns den inte någonstans? Borde inte ICA ha det?

Hanna sa...

Hittade marabou vinter på Coop vid Marieberg i Örebro, och jäklar vad god den är!!!

Kan varmt rekommendera den!!
Kram Kram