måndag 11 oktober 2010

Julmarknad på Julita gård


Min sambo har lovat mig att för att fira att mina hemska tentor är avklarade om några veckor ska vi åka på årets första julmarknad helgen efter tentorna. Julmarknaden är på Julita gård 29-31 oktober, ganska snart med andra ord. Jag har aldrig varit på den julmarknaden tidigare men eftersom vi ska ha vår bröllopsfest på Julita gård 11 juni nästa år så vill jag gärna åka dit.


"Marchaller och facklor lyser upp den stjärnklara himlen och visar vägen till julmässan på Julita Gård. Här, under några stämningsfulla dagar i slutet av oktober, börjar julen för de flesta i Södermanland. I år träffar du över 80 av landets bästa hantvekare på julmässan på julita Gård. Här, bland smeder, vävare, träslöjdare och keramiker är chansen stor att du hittar den ideala julklappen till dina nära och kära. Passa på att besöka en av landets mest stämningsfulla julmässor. Julmässan på Julita Gård är en upplvelse ni inte får missa."

6 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Det ser ju väldigt mysigt ut! :)

Och vad spännande och kul att du ska gifta dig! Grattis! :D

Dorpan sa...

men du kolla pressbyrån =) dem va snabba. när det gäller allers. OCh kul med giftermål=)))

Therése sa...

Hej!
Ser ut som ett perfekt ställe att gifta sig på! :)
Jag har en fråga, hur får man helvit bakrund? Utan den där kanten som jag har på min nya blogg. Vore jättesnällt om du vill delge mig av din visdom. :)

Tomtenissans julblogg sa...

Så mysigt med bröllop där...

Tess sa...

Vad mysigt med julmarknad så snart!
Och vad roligt att ni ska gifta er! Grattis i förskott :)
Hur långt har ni kommit i planerandet?

Anonym sa...

jag var på julmarnaden förra året o ska förståss dit i år igen, det är såå himla mysigt. aningens lite synd att det är så tidigt att snön inte lagt sig än, det har ändå en hör mysfaktor. lycka till m tentor, marknad o giftemål.

L8-P8