torsdag 14 oktober 2010

Julkonserten 2010!


Julkonserten 2010 med Shirley Clamp, Sonia Aldén, Sanna Nielsen och Björn Kjellman mfl, skulle jag sååå gärna vilja se! Redan förra året ville jag gå på julkonsert med de tre tjejerna för jag älskar deras julskiva. Men i år säger plånboken stopp eftersom vi spar pengar till annat. Jag hade till och med preliminärbokat biljetter men fick avboka, detta trots att man får rabatt om man har ICA kortet. Thats life! Jag får njuta av deras underbara röster från deras skiva istället=)
...
Stort tack till er som lämnat kommentarer i förra inlägget=) Nu vet jag lite bättre vad ni gillar och de kommer bli en hel del pyssel, recept, egna jultraditioner etc. Och jag ska bli bättre på att kommentera era fina bloggar, men har man en vild 1 ½ åring i knät så blir det lätt så att man bara läser bloggarna lite snabbt och inte honner skriva några rader. Men jag lovar bättring=)God natt på er!

4 kommentarer:

Lisa sa...

Samma här! Jag preliminärbokade men det blev inget av det, det är faktiskt grymt dyrt om man är fler än 2 som går... får göra annat istället ;) kika gärna in på min julblogg också! lisasjul.blogg.se

Therese sa...

Tråkigt när man får avboka! Men det är ju ett vuxet beslut. :) Och det är inte fy skam att sitta hemma i soffan, tända levande ljus, äta pepparkaka och lyssna på julskivan.

Anna sa...

Hade med gärna sett den konserten för de är verkligen bra på att sjunga! Tyvärr känns det lite riskabelt att boka dyra biljetter då man aldrig vet när en bebis behagar dyka upp =).

Dorpan sa...

Det kliar i kroppen efter jul musik hihi.... kram Dorpan
Kika in i min lilla julblogg om du känner för det =)