söndag 10 oktober 2010

Juliga datum 2010

Hej söta läsare! Hoppas att ni har lika fint väder denna söndag som vi har här i Västmanland. Inatt var det riktigt kallt ute, helt underbart! Det känns som att det kan bli en kall höst i år.
...
Har skrivit upp några viktiga "juldatum" i min kalender, dagar då det händer något speciellt som jag inte får glömma bort. Listan kommer att fyllas på allt eftersom. Någon som vet när Lantliv, Hus och hem och andra fina "jultidningar" släpps?
...
12 okt: Allers julmagasin kommer i butik
18 okt: Nya marabou vinter kommer i butik
26 okt: Drömhem & Trädgårds julnr kommer i butik
28 okt: Allt i hemmets julspecial
29-31 okt: Julmarknad på Julita gård
4 nov: Amelia jul kommer i butik
12 nov: Jeanne Darc living julnummer
12-14 nov eller 19-21 nov: Julmarknad Taxinge Slott
...
I fredags hade jag vägarna förbi systembolaget och då passade jag på att köpa Blossas årgångsglögg. Har inte provsamakat än men jag lovar att berätta för er vad jag tycker. Jag gillar egentligen inte vinglögg men är den inte god så är åtminstone flaskan fin (även om jag hade föredragit en silverflaska)=)

1 kommentar:

Stockholmsjul.blogg.se sa...

Åh då kommer ju Allers ut snart! :D