måndag 25 oktober 2010

Julfavoriter till dottern från Lindex


Letar för fullt efter kläder till både mig och dottern som vi kan ha på julafton. Jag köpte en klänning till mig själv förra veckan på Kappahl som kan bli en kandidat till julafton.
...
Jag tycker att det är så svårt att hitta klänningar till julafton, inte för att utbudet på något sätt är dåligt, utan tvärtom finns det nästan för mycket fint att välja på för en shoppoman som jag=) Förra året köpta jag två klänningar till dottern för att jag inte kunde bestämma mig vilken hon skulle ha så på morgonen när vi firade med farmor hade hon en klänning och på kvällen när vi var med min släkt så hade hon en annan=)
...
Här är några av de julfavoriter från Lindex som jag har valt ut, både till julafton och till dagarna runt jul (man måste ju få vara fin hela julen). Bara att ta sig till närmaste Lindex innan jag bestämmer mig. Men sen finns ju alltid Kappahl och Hm också och även där kan man ju hitta fina julkläder.

4 kommentarer:

Elin - Julbloggen sa...

Herregud vad söta barnkläder!!!! Sååå juliga!!

Therese sa...

Åh tack för tipset, nu ska jag snabba mig att besöka Lindex å klicka hem min favorit till min lilla dotter <3 KRAM

Therese - Sockenvägens Söta

Ellen sa...

Gud vad söt små kläder!
Nu blev jag riktigt sugen på att gå ut och handla julklappar (dessa kläder då) till alla små tjejer jag känner!

moa sa...

jag tycker irmisen skulle klä utmärkt i den gråa klänningen. den gillade jag! och myskoftan <3