söndag 3 oktober 2010

Jul på IKEA!

Om de luktar jul så blir det helt klart ett köp!
.
Nu har julen kommit till IKEA, i alla fall på hemsidan. Tycker inte det fanns så mycket roligt och brukar sällan handla julsaker där. Billiga julgranskulor och tråkigt pynt fallar inte mig i smaken men ljusslingor och även julbelysning brukar vara helt okej. Jag vet inte om de hade lagt ut hela sortimentet på hemsidan men jag har tagit ut några favoriter.
Söker efter en fin duk till matbordet, vad är finast vit eller röd?
.
Förövrigt så har jag börjat ladda inför onsdag, då ska jag äntligen bege mig till Ullared för första gången. Jag hoppas att julavdelningen är stor med massor av kul saker. Det jag främst är ute efter är julbelysning (måste köpa nytt till nästan alla rum), julgardiner, tomtar, saker till den årliga paketleken på julafton och julklappar till släktens alla barn. Har höga förväntningar på Ullared så jag hoppas att jag inte blir besviken=)

Den här ljusslingorna gillar jag!=) Speciellt den med snöstjärnor. De n övre kan vara fin i dotterns rum men den kan lika gärna vara för plastig. Den mittersta köper jag nog om ljuset inte är för gulaktigt som Ikeas ljusslingor ibland kan vara.

2 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Jag tycker du ska ha en vit duk. Då akn du sen ha röda detaljer på bordet så som servetter, julgranskulor, glitter etc :)

Stockholmsjul sa...

Jag tycker du ska ha en vit duk. Då akn du sen ha röda detaljer på bordet så som servetter, julgranskulor, glitter etc :)