fredag 29 oktober 2010

Jul på Åhléns - mina favoriter

Har väntat och väntat på att Åhléns ska visa sina julsaker på hemsidan och äntligen har de kommit upp. Mycket är samma som förra året, vilket jag tycker är bra för jag ville så gärna ha deras julkula med träd på men den var helt slut i båda Stockholm, Örebro, Västerås och Eskilstuna förra året. Men nu är den alltså tillbaka. Har också hittat en ljusstake som jag köpte för några år sedan och nu är den också tillbaka vilket passar perfekt nu när jag har så många fönster i varje rum. I övrigt tycker jag att utbudet var sådär. Några roliga julgransprydnader som kan tänkas hamna i dotterns gran är skridskon och de söta skorna men jag tycker priset är ganska högt så eventuellt får det bli Rustas varianter istället.
God natt på er!

1 kommentar:

Therese sa...

Söta julgranskulor!