onsdag 20 oktober 2010

Jul hos Rusa - julgransprydnaderTänkte visa mina julfavoriter från Rusta. Främst var det julgransprydnaderna som jag föll för, även fast de med olika figurer aldrig kommer hamna i familjens stora gran så kommer dottern säkert vilja ha dem den dagen hon är stor nog att ha en egen liten gran på sitt rum.Tycker att det är såå söta! Däremot dem ovan skulle jag kunna hänga i ett fönster eller hitta på något annat kul med.
...
Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Var det bättre förut? Har hållt på och fixat hela dagen (vad gör man inte för att slippa tentaplugga?), jag har ingen erfarenhet alls inom det här men jag tyckte att bloggen behövde en ansiktslyftning efter att ha sett likadan ut i tre år. Så tack vare en stor dos med tålamod så blev jag för tillfället ganska nöjd men kommer säkert prova nya saker nu när man på ett ungefär vet hur det går till.
.

3 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Åh vad fint du fixat bloggen! :)

Ellen sa...

Rusta har sjukt mycket fina grejer i år! Bra och billigt är det också, så där kommer jag defenitivt inhandla mitt julpynt :)

SV: Det är bara att vänta, snart borde den komma! Hörde ryckten från min kusin som är påväg neråt i landet att det snöade för fullt i Sävsjö! Så vintern är på gång nu!

Jenny sa...

Jättefin design! Du har gjort ett jättejobb. Är själv sugen på att fixa till min blogg men jag har också skolarbete som går före...

www.jennysegenlilla.blogg.se