torsdag 14 oktober 2010

Hjälp sökes!


Kära läsare!


Just nu älskar jag att blogga och jag vill verkligen kunna leverera inlägg med jämna mellanrum men det svåra är det vet vad jag ska skriva om. Just nu, ca 2 månader innan julen sätter igång på riktigt, börjar inspirationen att tryta. Vid jul blir det lättare, då händer så mycket kul att det blir lättare att hitta saker att skriva om men just nu är det svårt.
...
Vad vill ni, kära vänner, läsa om i bloggen? Både nu och runt jul? Vad intresserar er? Om jag ska komma upp i 100 läsare per dag innan advent (som är mitt mål) så måste jag ta lite hänsyn till vad ni gillar. Jag vet att jag skrev ett liknande inlägg 2007 när jag började julblogga men jag har inte samma läsare då som nu. Vi är ett härligt gäng julbloggare, många har roliga och intressanta inlägg, visst blir det en del repetition på vissa inlägg men det gör ingenting.

Hjälp mig, hur kan jag förbättra min blogg och göra mina läsare nöjda?

5 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Jag tycker om att läsa hur du firar jul. Det du tycker är kul! :)

Jag skriver tex inte så mycket om historia för jag är inte så intresserad av det. Däremot skriver jag mycket om recept, tidningar och längre fram mot jul kommer det komma pyssel.

Skriv inlägg när du känner för det! Hellre färrre inlägg än flera fram tvingade inlägg.

Axelina sa...

Första gången jag tittade in här faktiskt, haha! Men håller med föregående talare, jag älskar att höra om folks jultraditioner, också spännande att försöka klura ut varför man är så förälskad i julen!

Tess sa...

Som Stockholmsjul sa här ovan är det ju jättekul att läsa om hur andra firar jul :)
Sen tycker jag alltid att bästa sättet att få fler läsare är att lämna trevliga kommentarer på de andras bloggar :)

Therese sa...

Sv: Den är lätt att missa, då den inte är en av de stora tidningarna. :)

Och det är samma för mig, ska man gifta sig på jul är det finast med snö, och det är ju inte alltid att räkna med så här långt söderut. Ser att du bor i Arboga, där kommer min sambo ifrån! :) Väldigt fin stad med de gamla husen vid ån.

Tack, ska se om jag kan hitta det bland mallarna, annars får det vara som nu. :)

Anonym sa...

Lite sent ute med denna kommentar, men jag älskar recept! När någon blogg har skrivit ett godisrecept hoppar jag högt:D Men självklart också egna traditioner, mycket intressant!

Kramar Luva

www.luvasmagiskajul.blogg.se