torsdag 28 oktober 2010

Årets julskiva


En skiva som jag längtar efter är skivan "Vår jul" med Shirley Clamp, Sanna Nielsen och Sonja Aldén. När de släppta deras första julskiva "Our Christmas" för 2 år sedan blev jag helt såld och efter att ha lyssnat på den på internet hela julen så slog jag till och köpte skivan förra året (jag köper ALDRIG skivor annars). Den skivan blev jul för mig tillsammans med några andra favoriter.
...
I år släpper de alltså ännu en julskiva, närmare bestämt den 3 november. Den kostar 149kr hos cdon.com och förhandsbeställer man så får man den signerad! Om man vill så kan man provlyssna på deras nya skiva här. Personligen gillar jag den första skivan bättre, mer välkända låtar, men det är ju för att man har byggt upp en relation till dessa låtar.
...
Däremot kan jag säga att deras version av låten "Dagen är kommen" gav mig rysningar och jag blev nästan tårögd. Så vackert! Älskar även den engelska versionen av den sången.
...
Jag har bestämt mig för att köpa den. Återkommer med en recension när jag lyssnat på hela. Förövrigt så är tentorna avklarade för den här gången, och båda gick jättebra! Över förväntan. Så nu börjar min helg och ikväll ska jag nog köpa Allt i hemmets julspecial som belöning.

Kram

2 kommentarer:

Therese sa...

Får ta och provlyssna jag med! Och vad skönt att tentorna är avklarade och gick bra. :)

Underbara Juletid sa...

Låter spännande med en ny julskiva från dem.