fredag 17 september 2010

Paketkalendrar

Eftersom vi har en dotter som kommer vara drygt 1,5 runt jul så är det kanske dags att införa en paketkalender i år. Egentligen kanske hon är för liten men små enkla paket med lite godis blandat med nytiga saker tycker jag är helt okej. Små leksaker får vi vänta några år till med. Egentligen har hon fått en kalender redan men jag kan ändå inte hålla mig från att titta på utbudet. Själv hade jag en hemmagjort trägran med paket i, åh vad jag saknar den! Här kommer några bilder på några häftiga kalendrar att köpa eller göra själv för den händige.
...
Jag tycker att det är så svårt att veta vad jag ska skriva om och visa i bloggen. Har ca 500 inspirationsbilder på datorn, både egna och andras, som jag skulle vilja dela med mig av men jag är lite feg när det gäller att visa andras bilder utan källa. Ju närmare jul vi kommer desto lättare kommer det bli att hitta på saker att skriva om. Dessutom ska jag dela med mig av mitt favvorecept som jag hittade förra året, det gjorde succé!

Inga kommentarer: