fredag 17 september 2010

Julen 2009

Stugan är mitt äldsta julpynt! Var min pappas när han var liten.
Wow, två inlägg på samma dag! Tänkte bjuda på några egna bilder från julen förra året. Tog massor med bilder för att lägga ut i bloggen men det blev aldrig av. Vi har flyttat nu under sommaren till ett radhus men oj vad jag saknar våran gamla lägenheter mitt på torget när jag ser dessa bilder. Kommer inte alls bli lika lätt att få till julstämningen i ett radhus från 70-talet som det var i en etagelägenhet från sekelskiftet. Måste köpa nya stjärnor, advetnsljusstakar och gardiner till nästan alla fönster. Tur att man snart ska till Ullared!=)

Ljusstaken är förra sommarens loppisfynd. Tänk vad lite vit färg kan göra!
Ett av mina måsten! Änglaspel, det vackraste ljud som finns!

Trevlig helg!

2 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Den där lilla stugan är jätte söt!

Men tänk vad mycket mer jul pynt du får plats med i ett helt hus! ;)

JULBLOGGEN sa...

myspys!!