tisdag 14 september 2010

Höstens röda äpplen

.

Det finns så mycket vackert julpynt man kan göra med röda äpplen, speciellt för dem som har en obegränsad tillgång till dem. Tyvärr har vi inte det, så det har aldrig blivit av att pynta med några, men kanske skulle prova i år - det enkla är ju ofta det vackraste. Så plocka på er lite julröda äpplen inför vintern!

Bilderna i det här inlägget är tagna från lite varstans och tyvärr så kan jag inte ange några källor *fy på mig* Är det någon som vet var bilderna hör hemma så hojta till!
.
.
.
.

2 kommentarer:

Lalolandet sa...

Va fint!
Jag brukar inte sådär ploicka in saker från skogen och använda. Nog för jag älskar det, men det blir oftast inte av bara. Men iår har jag en balkong och tänkte mig på att smycka balkonglådorna på ett höstigt/vintrigt/juligt sätt. DOck inga äpplen därute för då är de nog snart uppätna.

Thulan sa...

Jag brukar inte heller plocka in saker från naturen, möjligtvis lite mossa till advent. Det är synd egentligen för det finns så mycket fint man kan göra med saker från naturen. Är väl lite för lat kanske=) Men i år ska det förhoppningvis bli ändring på det=)