måndag 13 september 2010

Ännu en bok till julsamlingen...


Yes, den här kommer helt klart köpas in lagom till jul. Älskar att baka så förhoppningvis finns det några nya goda recept som jag inte har provad förut. Kostar ca 90kr hos Bokus och Adlibris.


Förövrigt har jag redan börjat kolla på julfilmer här hemma. Men favoriten "Tomten är far till alla barnen" sparar jag några veckor till=) Andra bra julfilmer som ofta tittas på här hemma är Julfritt, Ett päron till farsa firar jul, Ogifta par, The holiday, En lysande jul, Sunes jul och Mysteriet på Greveholm. Därtill har vi några barnfilmer som jag och dottern brukar titta på som blanda annat Pettson och Findus julfilm och några gobitar från Disney.


För första gången sedan den sändes tittade jag på julkalendern Julens hjältar för några veckor sedan, den är mysig men inte tillräckligt julig. Dessutom passar den bättre för små barn än för vuxna julnördar=)

4 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Åh, jag ÄLSKAR julens hjältar. Julhunden är favorit.
Tur att smaken är som baken.

Precis som du spar jag Tomten är far...den skall tittas på liiite längre fram mot höstkanten.

Thulan sa...

Ja julens hjältar har sin charm men jag tittade på alla nonstp vilket kanske förstörde det hela lite. Det blev lite uttjatat. Kanske skulle ge serien en chans till=)

Jul i Laloland sa...

Äsch, alla tycker väl olika. Eller så kanske jag är extremt barnslig ;D

Hoppas att boken innehåller lite nya julkaksrecept, jag vill ha lite förnyelse känner jag på den fronten.

Stockholmsjul sa...

Den boken vill jag också köpa, den verkar väldigt bra :)

Tittat på julfilmer har jag också gjort, Santa buddies och lite disney har det blivit!